comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Două persoane decedate într-un accident rutier

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
25/11/2015 | Infotrafic
Actualizat: 21 martie 2019

Două persoane au decedat și două au fost rănite, după ce două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier pe E85, între localitățile Urziceni și Cotorca.

Evenimentul s-a produs ieri, 24 noiembrie, în jurul orei 11.00, iar la fața locului s-au deplasat pompierii de la Secția Urziceni, cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de lucru cu apă și spumă.

În momentul sosirii acestora, în unul dintre autoturisme se aflau trei bărbați, doi decedați și unul rănit, inconștient, iar în cel de-al doilea se afla un bărbat rănit, toți patru fiind încarcerați. Echipajele de intervenție au acționat în primă fază pentru scoaterea dintre fiarele contorsionate a celor doi supraviețuitori, aceștia fiind preluați de urgență de ambulanțele Serviciului de Ambulanță Județean, iar după aproximativ 35 de minute, trupurile neînsuflețite ale celorlalți doi bărbați au fost scoase din autoturism.

Potrivit poliției, în timp ce un tânăr de 22 de ani, din judeţul Brăila, conducea un autoturism pe DN 2, din direcţia Buzău către Bucureşti, în afara municipiului Urziceni, într-o curbă periculoasă către dreapta, se pare că pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, ar fi pătruns în derapaj pe contrasens şi a intrat în impact cu o autoutilitară, condusă de un tânăr de 28 de ani, din judeţul Ilfov.

Din accident a rezultat decesul conducătorului auto în vârstă de 22 de ani şi a unui pasager aflat în autoturismul condus de acesta, un tânăr de 22 de ani, din judeţul Galaţi. Alte două persoane, conducătorul auto de 28 de ani şi un tânăr de 22 de ani, din judeţul Brăila, pasager în autoturismul care ar fi pătruns pe contrasens, au fost rănite grav şi transportate la unităţi spitaliceşti de pe raza municipiului Bucureşti.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.