comenzi la domiciliu cliseru.ro

Două persoane au decedat și trei au fost rănite grav în urma unui accident rutier la Coșereni

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
10/09/2012 | Infotrafic

Două persoane au decedat, iar alte trei, printre care şi un copil, au fost grav rănite duminică, 9 septembrie, în jurul orei 16.50, pe DN2, în apropierea localităţii Coşereni, în urma unui accident rutier.

La faţa locului s-au deplasat echipajul SMURD şi echipajul de descarcerare de la Secţia Urziceni, care au intervenit pentru a acorda primul ajutor medical de urgenţă unui bărbat, care ulterior a fost preluat de un elicopter SMURD, dar şi pentru scoaterea trupurilor neînsufleţite dintre fiarele contorsionate ale autoturismului, un bărbat şi o femeie, decedaţi în urma impactului.

În urma cercetării tehnico – ştiinţifice a locului de producere a evenimentului rutier s-a stabilit că în timp ce un autoturism condus de un tânăr de 24 ani, din judeţul Buzău, se deplasa pe direcţia Bucureşti – Urziceni, în împrejurări ce nu au putut fi stabilite cu exactitate, a pătruns pe contrasens şi a intrat în impact frontal cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de un bucureştean de 29 ani.

Din accident a rezultat decesul şoferului de 29 ani şi a soţiei acestuia de 25 ani, pasageră în autoturism, precum şi vătămarea corporală a fiicei lor, o minoră de 2 ani. Şoferul de 24 de ani din celălalt autoturism şi pasagerul dreapta faţă, un tânăr de 22 ani au fost vătămaţi corporal şi transportaţi la spitale din capitală pentru acordarea îngrijirilor medicale. Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului rutier.