15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Două pe săptămână! https://wp.me/p49Kdo-3nw
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Două pe săptămână!

În cadrul misiunilor de prevenire şi combatere a fenomenului de prostituţie pe raza municipiului Slobozia, efective din cadrul Detaşamentului Mobil Slobozia au desfăşurat mai multe acţiuni în urma cărora au depistat alte două persoane de sex feminin care întreţineau relaţii sexuale contra cost, în zona pădurii „Peri”.

Astfel, în perioada 21 – 24 iulie a.c., jandarmii le-au depistat pe E. Daniela de 44 ani şi T. Petrica de 35 ani, ambele din Slobozia, care întreţineau relaţii sexuale contra cost şi despre care existau informaţii că au mai fost sancţionate sau condamnate pentru aceeaşi faptă, pe parcursul anului trecut.

Jandarmii le-au întocmit celor două femei actele premergătoare sub aspectul săvârşirii unei fapte susceptibile de „prostituţie”, care au fost înaintate spre soluţionare către Poliţia municipiului Slobozia.

Recomandăm cetăţenilor să sesizeze imediat Jandarmeria, la numărul de urgenţă 112, ori de câte ori observă vreo încălcare a legilor sau a altor acte normative în vigoare.

 

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!