comenzi la domiciliu cliseru.ro

Doriți să vă angajați în armată?

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
04/10/2016 | Lege si Ordine

Armata recrutează candidați pentru ocuparea a 2020 de posturi de soldat/gradat profesionist – seria de instruire 2017.

Perioada de recrutare este 03.10 – 25.11.2016.

Soldaţii şi gradaţii profesionişti constituie cel mai numeros corp de personal militar din armată, fiind destinat îndeplinirii funcţiilor de execuţie specifice luptătorilor şi specialiştilor militari, în cadrul microstructurilor de tip echipă, echipaj sau grupă/similare.

A fi soldat/gradat profesionist înseamnă să ai multe responsabilităţi, posibilitatea de a învăţa şi de a te instrui, precum şi şansa de a contribui la pacea şi securitatea oamenilor.

Nu în ultimul rand, armata oferă ceea ce îşi doreşte orice tânăr aflat în momentul crucial al alegerii drumului în viaţă: educaţie gratuită, o bună pregătire profesională, un loc de muncă, posibilitatea de afirmare şi de dezvoltare a carierei după reguli bine stabilite, un venit sigur, peste medie, la care se adaugă măsuri de protecţie socială.

Pentru a deveni gradat/soldat profesionist trebuiesc îndeplinite cumulativ mai multe criterii referitoare la vârstă, studii, starea de sănătate, ş.a., precum şi parcurgerea tuturor paşilor din procesul de recrutare şi selecţie.

Pentru orice alte informaţii/detalii, cei interesaţi se vor adresa la Biroul informare-recrutare din Centrul Militar Judeţean Ialomiţa, telefoane0243230710, 0243235286 int.21, sau pot accesa paginilehttps://www.facebook.com/RecrutareMApN/( @RecrutareMApN ), https://recrutare.mapn.ro, sau la email [email protected].