comenzi la domiciliu cliseru.ro

DONA a deschis două farmacii în Fetești, primele din  județul Ialomița

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
10/03/2016 | Locale Ialomita

Circa 500 de premii oferite în cadrul Tombolei Sănătății. Rețeaua DONA continuă programul de extindere la nivel național prin inaugurarea a două farmacii noi în județul Ialomița, în orașul Fetești. Este vorba despre farmacia situată pe Strada Călărași numărul 561 A, bloc U1 și pe Strada Sirenei numărul 2 (vecinătate Dispensar).

dona farmacie fetesti

 

„Unul dintre obiectivele noastre principale din acest an a fost extinderea în toate județele din țară. Odată cu deschiderea celor două unități DONA din Fetești, ne putem mândri cu acoperire națională, reușind astfel să răspundem nevoilor de sănătate ale tuturor românilor. Îi invităm pe feteșteni în farmaciile noastre pentru a descoperi un portofoliu complex de produse la prețuri accesibile și multe premii în cadrul Tombolei Sănătății”, au declarat reprezentanții DONA.

Locuitorii din Fetești sunt invitați să participe la Tombola Sănătăţii, desfășurată în cadrul unității DONA de pe strada Sirenei. Circa 500 de premii pot fi câștigate, printre care un televizor, o bicicletă pentru adulți, 20 de aparate de masaj, căni personalizate, umbrele, 15 genți termoizolante, cupoane de reducere și multe alte premii atractive. La tombolă pot participa toţi clienţii DONA care fac cumpărături de minimum 20 de lei, în perioada 10.03 – 17.03.

Teste medicale gratuite pentru locuitorii din Fetești

De asemenea, feteștenii vor putea beneficia de testări gratuite ale tensiunii arteriale. Testările vor fi efectuate de către personal calificat în apropierea unității farmaceutice, într-un cort special amenajat. Programul de testare se derulează între 10.03 și 17.03, în intervalul orar 09:00 – 17:00.

Coplată zero la 1000 de produse

Noile farmacii sunt incluse în campania naţională „Coplată zero la 1000 de produse”, lansată cu succes în 2013. Programul facilitează accesul pacienţilor cu reţete compensate la tratamentul prescris, oferindu-le o gamă vastă de produse dedicate afecţiunilor cronice, fără ca aceştia să achite vreo diferenţă de plată. Mai multe informaţii sunt disponibile direct în farmacii sau pe www.farmaciiledona.ro.

Despre DONA
DONA este una din cele mai mari reţele de farmacii, cu capital integral românesc, având o experienţă de peste 20 de ani pe piaţa locală şi deservind lunar aproximativ 2 milioane de pacienţi din toată ţara. Compania are circa 2000 de angajaţi şi aproximativ 275 de farmacii.