comenzi la domiciliu cliseru.ro

Doi tineri din Slobozia reținuți pentru furt calificat. Ar fi furat dintr-o locuință bunuri de aproximativ 20.000 de lei

Polițiștii ialomițeni au identificat și reținut pentru 24 de ore două persoane, bănuite că ar fi intrat în locuința unui bărbat din municipiul Slobozia, și ar fi sustras bunuri în valoare de aproximativ 20.000 de lei.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au probat activitatea infracțională a doi tineri, de 19 și 22 de ani, ambii din Slobozia, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate a reieșit că, în cursul nopții de 03/04 decembrie a.c., persoanele în cauză ar fi pătruns în locuința unui bărbat de 30 de ani din municipiul Slobozia, de unde ar fi sustras aparatură electronică și îmbrăcăminte, estimate de partea vătămată la aproximativ 20.000 de lei.

În data de 16 decembrie a.c., cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia cu propunerea de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de către polițiști sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia, în vederea probării întregii activități infracționale a acestora.

IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA

Mai multe articole de la obiectiv.net: