comenzi la domiciliu cliseru.ro

Doi sportivi legitimați la clubul Tenis Con Slobozia, pe cea mai înaltă treaptă a podiumului

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
10/05/2014 | Locale Ialomita, SPORT
Actualizat: 26 noiembrie 2015

La finele lunii aprilie, pe terenurile Tenis Con Slobozia, s-a disputat turneul de tenis de câmp – Cupa DNS Tenis Con, ediția 2014, la startul căruia s-au aliniat aproximativ 80 de sportivi din Slobozia, București, Constanța, Buzău, Ploiești.

tenis de camp slobozia
Clubul organizator, Tenis Con Slobozia, a beneficiat de sprijinul Consiliului Județean Ialomița, astfel că organizarea și premiile oferite au fost de cea mai bună calitate.

Și ca să fie răsplătite eforturile depuse de Constantin Ștefan, președintele acestui club, pentru prima dată a avut și doi sportivi legitimați la acest club pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, ambii antrenați de Ionel Iordache.

Astfel, la categoria 12 ani băieți, Rareș Bordei, de la Tenis Con Slobozia, a câștigat prima sa cupă la această categorie, învingând în semifinală pe favoritul 1 – Gheorghe Adrian cu 61,60, în finală, câștigând în fața slobozeanului de la CSS Slobozia – Liviu Zamfirache, cu scorul de 63,63.

La categoria 16 ani băieți, câștigătorul meritoriu și așteptat a fost Sorin Iordache, care a dispus pe rând de constănțeanul Andrei Alexandrescu cu 75,63, de Edris Fetisleam cu scorul de 46,62,60, iar în finala disputată miercuri, 30 aprilie, l-a învins din nou, la fel de categoric, pe Radu Popa de la CSM Slobozia cu scorul de 61,61.

La categoria 16 ani fete, Irina Nițu, de la CSM Slobozia, a câștigat turneul, cu trei victorii, iar la 14 ani băieți, Ștefan Andreescu, tot de la CSM Slobozia, a ocupat locul 2, câștigător fiind constănțeanul Filip Ceară.