comenzi la domiciliu cliseru.ro

Doi morți într-un accident rutier la ieșirea din Țăndărei

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
12/12/2012 | Infotrafic

Un bărbat și o femeie și-au pierdut viața, miercuri, 12 decembrie, în urma unui accident rutier ce a avut loc pe DN2A, la ieșirea din localitatea Țăndărei, în urma impactului dintre un autoturism și un autotir.

accident tandarei accident tandarei (2) accident tandarei (3) accident tandarei (4)

Accidentul a fost provocat de șoferul unui autoturism înmatriculat în județul Gorj, o femeie de 45 de ani, care se deplasa pe ruta Constanța-Țăndărei. Aceasta se pare că ori a adormit la volan, ori nu a adaptat viteza autoturismului la condițiile de drum, pentru că mașina pe care o conducea a derapat, a pătruns pe contrasens și s-a lovit de un autotir condus de un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Hârșova, care circula regulamentar. Ulterior, autotrenul a fost proiectat într-un autobuz, aflat staţionat în parcarea din apropierea locului de producere a accidentului.

În urma accidentului rutier, cele două persoane aflate în autoturism, conducătoarea auto (Firuța Onescu), asistentă la Serviciul Județean de Ambulanță Gorj și pasagerul din dreapta față, un bărbat în vârstă de 29 de ani, au decedat, șoferul autotirului nefiind rănit.