comenzi la domiciliu cliseru.ro

Doi minori din Ţăndărei au fost implicaţi într-un accident rutier după ce au sustras un autoturism

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
28/05/2012 | Infotrafic

Poliţia Oraşului Ţăndărei a fost sesizată duminică, 27 mai a.c., prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că pe şoseaua Bucureşti din localitate s-a produs un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

O echipă operativă s-a deplasat de îndată la faţa locului şi, în urma cercetărilor efectuate, a stabilit faptul că doi minori de 8, respectiv 14 ani, ambii din oraşul Ţăndărei, în timp ce se aflau pe şoseaua Bucureşti din localitate, au observat un autoturism care avea portierele descuiate şi cheile în contact.

Au pătruns în autovehicul, minorul de 14 ani s-a urcat la volanul autovehiculului şi au pornit deplasarea către municipiul Slobozia, la scurt timp, pe fondul efectuării unei manevre de depăşire, au intrat în coliziune cu un alt autovehicul care se deplasa regulamentar din sens opus. Cu toate acestea, minorul de 14 ani a continuat deplasarea pe şoseaua Bucureşti, iar într-o curbă periculoasă la dreapta, sub podul CFR Ţăndărei, a pierdut controlul volanului şi a acroşat frontal piciorul din beton al porţii de gabarit instalată înaintea podului.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a minorului în vârstă de 8 ani, care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.