comenzi la domiciliu cliseru.ro

Doi minori căutaţi de poliţiştii ialomiţeni

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
09/05/2013 | Lege si Ordine

Update 10 mai: Minorii Constantin Doina-Florentina şi Palalogu Marian-Ionuţ, din comunele Mihail Kogălniceanu şi Platoneşti, sesizaţi ca dispăruţi la data de 8 mai a.c., au revenit la domiciliile lor.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că cei doi minori s-au aflat  pe raza judeţului Constanţa. Potrivit declaraţiei minorilor, pe durata plecării voluntare de la domiciliu, nu au fost victimele vreunei infracţiuni.

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că doi minori de 15, respectiv 17 ani din comunele Mihail Kogălniceanu, respectiv Platoneşti au dispărut de la domicilii.

Din cercetările efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că tinerii au plecat miercuri, 8 mai, la şcoală şi nu au mai revenit până în prezent.

CONSTANTIN DOINA FLORENTINASEMNALMENTELE MINOREI CONSTANTIN DOINA-FLORENTINA, DE 15 ANI, din comuna Mihail Kogălniceanu:

înălţime 1,60-1,65 m, faţă ovală, păr şaten, ochi căprui. ÎMBRĂCĂMINTE: tricou de culoare roz, colanţi, teneşi şi geantă de culoare neagră.

 

 

 

 

 

PALALOGU MARIAN IONUTSEMNALMENTELE MINORULUI
PALALOGU MARIAN-IONUŢ, de 17 din comuna Platoneşti:

înălţime: 1,70 m, constituţie atletică, părul negru, ochii căprui, faţa rotundă. ÎMBRĂCĂMINTE: hanorac culoare albastră cu mâneci culoare gri, blugi culoare albastră, adidaşi culoare albă, ghiozdan de culoare neagră.

 

 

 
Cetăţenii care pot oferi informaţii despre aceşti minori sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112!

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️