comenzi la domiciliu cliseru.ro

Doi bătrâni au fost găsiți carbonizați în urma unui incendiu

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
04/03/2013 | Lege si Ordine

În urma unui incendiu izbucnit la o locuinţă din localitatea Moldoveni, un bărbat şi o femeie cu vârste de 83, respectiv 80 de ani şi-au pierdut viaţa. Evenimentul a avut loc sâmbătă, 02 martie, în jurul orei 10.00, iar la faţa locului s-au deplasat pompierii de la Secţia Urziceni şi membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din localitate, care au găsit trupurile carbonizate ale celor doi. Cel mai probabil, incendiul s-a produs în urma unor scăpări de gaze de la o butelie, care ulterior a explodat. Flăcările au distrus mobilierul şi materiale textile din două camere, dar şi acoperişul pe o suprafaţă de cca. 50 mp.

Două ore mai târziu, un alt incendiu a izbucnit la o clădire a unei asociaţii sportive din municipiul Slobozia. Pompierii s-au deplasat cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, iar după aproximativ o oră au reuşit lichidarea incendiului care ameninţa să se extindă şi la vecinătăţi. Cel mai probabil, flăcările au fost generate de un scurtcircuit produs la instalaţia electrică, iar în urma acestora au ars două maşini de spălat, mai multe piese de mobilier, echipament sportiv şi incinta pe o suprafaţă de aproximativ 80 mp.

proiectil perforantÎn aceeaşi zi, un proiectil perforant de calibru 85 mm a fost descoperit de un cetăţean, la o groapă de gunoi din municipiul Feteşti. Echipajul pirotehnic din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Ialomiţa s-a deplasat la faţa locului, iar în urma cercetării zonei au fost descoperite alte trei elemente de muniţie, proiectile de diferite calibre. Muniţia a fost ridicată, transportată, iar în dimineaţa zilei de duminică a fost distrusă într-un poligon special amenajat, în condiţii optime de siguranţă.

 

INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ “BARBU CATARGIU” AL JUDEŢULUI IALOMIŢA