comenzi la domiciliu cliseru.ro

DNA: Percheziții în Ialomița

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
29/10/2014 | Locale Ialomita

Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de Combatere a Infracţiunilor Conexe Infracţiunilor de Corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în cursul anului 2014.

consiliul judetean ialomita prefecturaÎn cursul zilei de 29 octombrie 2014, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate  percheziții domiciliare în 30 de locații situate în municipiul Bucureşti și județele Ialomița și Călărași,  din care trei sunt instituții publice de interes local iar restul sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.