comenzi la domiciliu cliseru.ro

Dispărut de la Domiciliu. L-ați văzut?

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
21/10/2020 | Lege si Ordine

Poliţiștii din Ialomița caută un bărbat în vârstă de 82 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliul său din comuna Bărcănești într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea persoanei în cauză sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

 La data de 20 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșereni au fost sesizați cu privire la faptul că Stan Panait, de 82 ani, din comuna Bărcănești, ar fi plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Bărbatul are 1,78 – 1,80 m înălţime, 65 – 70 de kilograme, păr cărunt.

La data dispariţiei purta o salopetă albastră, în picioare avea o pereche de papuci de culoare gri închis iar pe cap o șapcă de culoare gri închis.

Cei care l-au văzut sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

 IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA

UPDATE: 

Bărbatul din comuna Bărcănești care a dispărut de la domiciliu, a fost găsit de echipele angrenate pentru căutarea acestuia 

În cursul zilei de ieri, 21 octombrie a.c., echipele mixte organizate pentru căutarea bărbatului de 82 ani, din comuna Bărcănești, dispărut de la domiciliu în data de 20 octombrie a.c., au reușit identificarea acestuia după ce au efectuat verificări atât în localitate cât și în comunele vecine și islazurile din apropierea acestora.

În urma verificărilor efectuate, bărbatul a fost găsit pe islazul comunei Bărcănești, la fața locului fiind solicitat un echipaj SMURD care a verificat starea de sănătate a acestuia.

Bărbatul nu a fost victima vreunei infracțiuni, fiind încredințat familiei.