15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Dispărut de la domiciliu. L-ați văzut? https://wp.me/p49Kdo-4O2

Dispărut de la domiciliu. L-ați văzut?

Ieri, 10 decembrie, Poliţia Municipiului Slobozia a fost sesizată despre faptul că RĂDĂCINĂ DUMITRU, de 67 de ani, din municipiu, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Radacina Dumitru - Slobozia

Radacina Dumitru

În momentul plecării de la domiciliu, bărbatul purta pantalon de velur de culoare maron, cămaşă în carouri de culoare bleumarin, geacă din fâş culoare kaki, pălărie maro, pantofi negri.

Persoana dispărută are aproximativ 1,75 m înălţime, 90 de kg., ten deschis, faţă ovală, ochi căprui, păr cărunt, tuns scurt.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112.

 

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!