Din cauza avariilor Enel, localitățile Dridu și Fierbinți sunt lipsite de apă potabilă

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița

Pentru buna funcţionare a sistemului de alimentare cu apă şi canalizare şi pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea, la nivelul S.C. RAJA S.A. s-a luat decizia prelungirii activității Comandamentului pentru situaţii de urgenţă, activat în data  de 28 ianuarie, până pe data de 06 februarie 2012. Reprezentanţii Comandamentului asigură permanenţa la conducerea acţiunilor specifice întreprinse în această perioadă, 24 de ore din 24. Pentru comandamentul general permanenţă este asigurată prin rotaţie de către reprezentanţii bordului de conducere. La nivelul centrelor zonale permanenţa în coordonarea activităţilor este asigurată de şefii de secţie. Pentru asigurarea funcţionării sistemelor operate au fost constituite zeci de echipe de intervenţie dotate cu toate utilajele necesare.

Asigurăm toţi abonaţii societăţii că RAJA va depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă la parametri optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemului sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiţii, rugăm toţi abonaţii să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei.

O astfel de situație se înregistrează în localitățile Dridu și Fierbinți, unde s-a sistat furnizarea apei potabile din această noapte. Liniile de tensiune ce asigură curentul la stațiile de pompare aferente acestor două localități au căzut de la ora 04,00. Imediat ce reprezentanții Enel vor reuși să realimenteze cu energie stațiile de pompare, RAJA va realua furnizarea apei către Fierbinți și Dridu.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

Facem un apel către toţi abonaţii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0752.02.07.01.