comenzi la domiciliu cliseru.ro

Descinderi la Traian: Țigări de contrabandă și sume de bani descoperite

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
24/04/2013 | Lege si Ordine

Poliţiştii au identificat doi bărbaţi, suspectaţi de deţinerea şi comercializarea de produse accizabile fără documente de provenienţă, asupra acestora fiind găsite peste 41.000 de ţigarete de contrabandă.

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie a.c., poliţiştii ialomiţeni au efectuat patru percheziţii domiciliare, pe raza judeţelor Ialomiţa şi Constanţa, în cadrul unei acţiuni ce a avut ca obiectiv combaterea contrabandei cu produse accizabile din tutun.

În urma descinderilor, poliţiştii au descoperit şi ridicat în vederea confiscării 2.051 de pachete cu ţigări, ce aveau aplicate timbre inscripţionate cu caractere slavone şi sume de bani despre care există suspiciuni că provin din activităţi de contrabandă cu ţigări.

Faţă de doi bărbaţi, de 41 şi 48 de ani, din Traian, respectiv Constanţa, la domiciliile cărora au fost găsite bunurile menţionate anterior, a fost luată măsura reţinerii pe bază de ordonanţă de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore.

Învinuiţii au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al inspectoratului, urmând ca joi, 25 aprilie a.c. să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

În cauză, poliţiştii au acţionat cu sprijinul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă. Cercetările sunt continuate în vederea documentării infracţionale a suspecţilor.