comenzi la domiciliu cliseru.ro

Deputatul PSD Marian Neacșu, ales lider de grup parlamentar în Camera Deputaților

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
06/09/2012 | Locale Ialomita

Marian Neacșu, deputat PSD din județul Ialomița, a fost ales, luni, 3 septembrie, liderul Grupului Parlamentar al Partidului Social-Democrat din Camera Deputaților,  acesta asigurând interimatul funcţiei și pe toată perioada sesiunilor extraordinare din această vară.

În această legislatură parlamentară, funcția a mai fost ocupată de deputaţii Viorel Hrebenciuc, Mircea Duşa şi Valeriu Zgonea.

„Este pentru prima oară, după Revoluţie, când un reprezentant al cetăţenilor din municipiul Slobozia și județul Ialomița, aflat la primul său mandat în Parlamentul României, a fost ales lider de Grup Parlamentar, ceea ce conferă acestui eveniment un caracter notabil și de bun augur pentru comunitățile locale din zona noastră, reprezentând și un succes pentru Organizația P.S.D. Ialomița”, se arată într-un comunicat transmis mass media.

Deputatul Marian Neacșu dorește să asigure cetățenii municipiului Slobozia și ai colegiului uninominal nr. 2 de aceeaşi disponibilitate de a discuta şi promova inițiative legislative oportune și benefice locuitorilor municipiului şi judeţului.