comenzi la domiciliu cliseru.ro

Deputatul PSD Ialomița, Andrei Pop, s-a retras din toate funcțiile politice deținute în cadrul PSD Ialomița

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
06/06/2019 | Politica

Deputatul PSD Ialomița, Andrei Pop, a anunțat în această seară, după ședința Comitetului Executiv, că s-a retras din toate funcțiile politice deținute în cadrul organizației, decizia luată fiind, potrivit acestuia, „o asumare a rezultatului dezastruos” de la alegerile europarlamentare.

Andrei Pop
Andrei Pop

„Astăzi m-am retras din toate funcțiile politice deținute în cadrul organizației PSD Ialomița. Decizia mea este o asumare (individuală) a rezultatului dezastruos din alegerile europarlamentare. Nu plec din PSD. Nu dezertez. Nu fug. Rămân un simplu membru. Îmi asum. Rămân ca să construiesc. În următoarea perioadă, voi duce mai departe o serie de proiecte începute, voi propune noi inițiative legislative, voi încerca să răspund cât mai bine nevoilor actuale ale comunității ialomițene și ale societății românești, aș cum cred eu, din poziția de deputat. Oricine este binevenit să sprijine, să participe, să lucreze cât mai bine în interesul binelui public. Nu sunt adeptul politicii fără principii. Politica nu este ruptă de morală. Nimic nu se poate construi durabil fără asumare politică. Este o formă de purificare, asemenea celei din plan spiritual. Nu o funcție politică îi dă unui individ valoarea sa politică. Valoarea politică este dată de ceea ce face pentru comunitatea locală sau națională. Orice om care face bine comunității are o valoare politică inestimabilă. Or, dacă noi am fost sancționați înseamnă că am greșit. Dacă am greșit ne asumăm. Cred că PSD trebuie să intre într-o nouă etapă a asumării politice, a responsabilității față de cetățean. Societatea s-a schimbat, nu mai putem fi la fel”, a scris Andrei Pop pe pagina sa de Facebook .

 

 

Citește și: Analiză a PSD Ialomița cu privire la alegerile europarlamentare. Victor Moraru, subiect în Comitetul Executiv.