comenzi la domiciliu cliseru.ro

Deputatul Mario Caloianu a părăsit PMP și s-a înscris în PRU

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
29/08/2016 | Politica

Unul dintre organizatorii strategi ai fuziunii UNPR – PMP a părăsit PMP la scurt timp după ce noua formă de organizare a partidului a fost făcută publică.

Mario Caloianu PRU

Pentru că nu se mai regăsea în noua structură formată la nivel județean, cel puțin nu în primele rânduri, mai ales că fusese președintele UNPR Ialomița, deputatul Mario Caloianu a ales să iasă din PMP și s-a înscris în PRU, partid condus de Bogdan Diaconu.

Așadar, Partidul România Unită mai are un parlamentar, alături de alții, senatori și deputați, care s-au înscris în această formațiune politică, fie din PMP, PSD sau PND. Anunțul a fost făcut recent, chiar de președintele PRU, Bogdan Diaconu, pe Facebook.

„Bine ai venit, Mario! De astăzi Partidul România Unită mai are un parlamentar. Deputatul Mario Caloianu a ales să iasă din PMP și s-a înscris în PRU. De astăzi suntem mai puternici iar mâine vom fi și mai puternici!”, se preciza în anunț.

„Practic, la acest moment, suntem fără un liant să zicem între național și județean, pentru că dumnealui îndeplinea și această funcție de supraveghetor și colaborator între Biroul Politic Național și Biroul Politic Județean Ialomița. Probabil în curând vom avea un reprezentant care să țină legătura cu  organizația Ialomița, desemnat de la București. Vom vedea dacă vor mai urma plecări. Sperăm să nu. Deocamdată noi nu le-am dat niciun motiv de plecare. Oamenii din BPJ nu vor să candideze la parlamentare. Candidați avem însă. Până pe 15 septembrie veți vedea lista de candidați”, a declarat Radu Paros, președintele PMP Ialomița, într-o conferință de presă susținută astăzi, 29 august.

Sursa foto: Facebook