comenzi la domiciliu cliseru.ro

Deputatul liberal Cristina Pocora s-a supărat și a demisionat!

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
01/03/2013 | Locale Ialomita

cristina pocoraCristina-Ancuţa Pocora, vicepreşedinte al organizaţiei PNL Ialomiţa şi preşedinte interimar al organizaţiei PNL Slobozia, şi-a prezentat, vineri, 1 martie, demisia din toate funcţiile politice deţinute în cadrul organizaţiei, urmând să rămână simplu membru al PNL în organizaţia Feteşti.

Cristina Pocora şi-a motivat decizia prin faptul că în ultima lună i-a fost blocată orice încercare de reconstrucţie a organizaţiei PNL Slobozia, în calitate de preşedinte interimar, şi, de asemenea, din cauza atmosferei tensionate din cadrul Biroului Politic Judeţean al PNL Ialomiţa, nu a reuşit să îşi desfăşoare activitatea.

Parlamentarul PNL din Colegiul Feteşti-Ţăndărei a fost desemnat, în luna decembrie a anului trecut, să preia, interimar, până la alegeri, funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale Slobozia şi, implicit, proiectul de a revigora organizaţia municipală.

Am crezut că toată lumea doreşte să avem o organizaţie puternică la Slobozia, o organizaţie pe care să o întărim prin atragerea unor oameni noi, o organizaţie care, alături de organizaţiile municipale ale partenerilor din USL (PSD Slobozia şi PC Slobozia), să facă o echipă puternică pentru alegerile preşedinţiale din 2014 şi, mai mult decât atât, să oferim cetăţenilor din Slobozia şi din Ialomiţa o alternativă de dreapta, serioasă şi cu proiecte solide, pentru alegerile din 2016. Maniera în care unele persoane au înţeles reorganizarea filialei PNL Slobozia precum şi tonul şi jignirile din cadrul şedinţelor BPJ sunt  incompatibile cu modul meu de a întelege şi de a face politică.  Eu cred în echipe formate din oameni serioşi, oameni care au principii, oameni care muncesc, nu oameni care au alergat întotdeauna doar după funcţii şi nu şi-au testat niciodată capacităţile în confruntări electorale. Din păcate, prezenţa unor astfel de oameni în BPJ reprezintă un disconfort pentru toţi ceilalţi membri ai Biroului„, menţíonează Cristina Pocora în demisia înaintată atât BPJ Ialomiţa cât şi mass media locale.

Deputatul mai susţine că atât de la nivelul organizaţiei PNL Feteşti cât şi în calitatea de deputat liberal de Ialomiţa, va continua să susţină acele proiecte corecte ale organizaţiei PNL Ialomiţa şi îşi va exprima întotdeauna punctul de vedere, chiar „criticând acţiunile care nu slujesc celor care simpatizează sau susţin PNL, celor care gândesc sau acţionează liberal”.

Alegerile în organizaţia municipală Slobozia au loc sâmbătă, 2 martie, favorit pentru funcţia de preşedinte fiind Cezar Zamfir, viceprimar al municipiului Slobozia.

 

 

DEMISIE

În atenția Biroului Județean al PNL Ialomița.

Subsemnata Cristina-Ancuța Pocora, vicepreședinte al organizației PNL Ialomița și președinte interimar al organizației PNL Slobozia, prin prezenta, îmi prezint demisia din funcțiile politice mai sus numite, urmând să rămân simplu membru activ al PNL în organizația PNL Fetești.

La baza deciziei mele, stau evenimentele din ultima lună, în care orice încercare de reconstrucție în cadrul organizației PNL Slobozia, în calitate de președinte interimar, a fost blocată și, de asemenea, atmosfera tensionată din cadrul BPJ PNL Ialomița.

Când, în luna decembrie, am acceptat din partea BPJ Ialomița interimatul la organizația de Slobozia și, implicit, proiectul de a revigora organizația municipală, am crezut că toată lumea dorește să avem o organizație puternică la Slobozia, o organizație pe care să o întărim prin atragerea unor oameni noi, o organizație care alături de organizațiile municipale ale partenerilor din USL (PSD Slobozia și PC Slobozia) să facă o echipă puternică pentru alegerile prezedențiale din 2014 și, mai mult decât atât, să oferim cetățenilor din Slobozia și din Ialomița  o alternativă de dreapta, serioasă și cu proiecte solide, pentru alegerile din 2016.

Maniera în care unele persoane au înțeles reorganizarea filialei PNL Slobozia precum și tonul și jignirile din cadrul ședințelor BPJ sunt  incompatibile cu modul meu de a întelege și de a face politică.  Eu cred în echipe formate din oameni seriosi, oameni care au principii, oameni care muncesc, nu oameni care au alergat întotdeauna doar după funcții și nu și-au testat niciodată capacitățile în confruntări electorale. Din păcate, prezența unor astfel de oameni în BPJ reprezintă un disconfort pentru toți ceilalți membri ai Biroului.

Atât de la nivelul organizației PNL Fetești cât și în calitatea mea de deputat liberal de Ialomița, voi continua să susțin acele proiecte corecte ale organizației PNL Ialomița și îmi voi exprima întotdeauna punctul de vedere, chiar criticând acțiunile care nu slujesc celor care simpatizează sau susțin PNL, celor care gândesc sau acționează liberal.