comenzi la domiciliu cliseru.ro

Deputatul Gheorghe Tinel: „Duminică este importantă prezența dumneavoastră la vot”

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
22/11/2019 | Politica

Deputatul Gheorghe Tinel a transmis vineri, 22 noiembrie, autorităților care au în atribuții organizarea alegerilor prezidențiale să fie vigilente, iar oamenilor să iasă duminică la vot.

 „Rog prefectul județului și subprefectul, rog organele de poliție și jandarmerie, pe toți cei îndreptățiți să asigure o bună organizare și desfășurare a acestor alegeri, să se implice și să-și aducă aportul la o cât mai corectă desfășurare a acestui de-al doilea tur. (…) Este mai mult un mesaj preventiv. (…) Chiar dacă nu am avut incidente deosebite până acum, importanța celui de-al doilea tur de scrutin este alta, față de primul tur. Pe 24 noiembrie, dacă nu există vigilență, dacă nu există prevenție, dacă nu există implicare a tuturor factorilor responsabili, se pot petrece foarte multe lucruri care nu au nicio legătură cu legea. (…) Am avut o campanie atipică, aș putea spune, cu mesaje diferite, cu atitudini și abordări diferite în ceea ce privește rolul și importanța funcției prezidențiale, o abordare, zicem noi, corectă și adecvată funcției, pe de o parte, pentru actualul președinte și o abordare disperată, care să justifice un scor cât mai apropiat de nevoile celuilalt partid pentru candidatul aflat în cursa prezidențială. (…) De aceea duminică este importantă prezența dumneavoastră la vot. Duminică este important să nu dăm un vot emoțional, ci să dăm un vot gândit, un vot pentru ceea ce înseamnă președintele României, ceea ce trebuie sau ar trebui să însemne președintele pentru România”, a declarat deputatul, în cadrul unei conferințe de presă.

În altă ordine de idei, Gheorghe Tinel a „fluturat” prin fața jurnaliștilor un raport al Curții de Conturi, „foarte proaspăt”, în opinia sa, raport care se referă la Spitalul Județean de Urgență din Slobozia, dar și o „scrisoare de nemulțumire”, semnată de salariați ai instituției, însă nu a dorit să le facă publice, deocamdată…

Acesta susținea că în raport sunt descrise „fapte foarte, foarte grave” la adresa managementului doamnei Mariana Iancu,  însă le va dezbate mai pe larg după alegeri.