comenzi la domiciliu cliseru.ro

Deputatul Gheorghe Tinel a candidat degeaba pentru o funcţie în PDL

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
07/07/2012 | Locale Ialomita

Deputatul PDL din Colegiul nr. 4 Urziceni, Gheorghe Tinel, a candidat pentru funcția de vicepreședinte al Biroului Național al PDL, alegeri care s-au desfășurat sâmbătă, 30 iunie, în cadrul Convenției Naționale Extraordinare.

tinel gheorgheGheorghe Tinel și-a dorit, astfel, să recredibilizeze linia politică a partidului în vederea obţinerii unui scor cât mai bun la alegerile parlamentare. Care este scorul pe care PDL ar putea să-l obţină la alegerile parlamentare? Tinel Gheorghe spunea că acest lucru va depinde foarte mult de noua echipă de conducere a democrat-liberalilor, pentru că un partid „se ține în Parlament”. Gheorghe Tinel prezicea că din toamna aceasta lupta politică va fi una foarte dură, cu implicații foarte mari după, scorul obținut la parlamentare urmând să facă diferența. Dacă va fi unul bun, PDL va putea emite pretenții, pentru o eventuală participare la un eventual Guvern.
Așadar, Gheorghe Tinel și-a depus candidatura pentru a ocupa una dintre cele 15 funcții de vicepreședinte, alături de alți 30 de colegi democrat-liberali. În urma numărării voturilor, acesta nu a obținut ceea ce își dorea.
De asemenea, democrat-liberalii şi-au desemnat sâmbătă, tot prin vot, în cadrul Consiliului Naţional de Coordonare care a urmat Convenţiei Naţionale Extraordinare, și secretarii executivi, secretari generali-adjuncţi şi membrii a două comisii – Comisia Naţională de Integritate Statut şi Litigii şi Comisia Naţională de Revizie şi Control.
Gheorghe Tinel și-a zis că dacă nu va ieși vicepreședinte, măcar să fie unul dintre cei șase secretari executivi. Nici aici nu a avut noroc. Dar să nu dezarmeze, încă mai are vizibilitate… la televizor.