comenzi la domiciliu cliseru.ro

Deputatul Aurelian Ionescu s-a înscris în PNL

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
20/10/2016 | Politica

„După cum se ştie, am fost exclus din ALDE pentru că am solicitat conducerii centrale să adopte un set de criterii de integritate la nivelul partidului şi să refuze înregimentarea în rândul formaţiunii a politicienilor penali, dispuşi să-şi cumpere imunitatea parlamentară înaintea acestor alegeri.

aurelian ionescu

Ulterior, am acceptat propunerea liderilor liberali de a mă alătura membrilor PNL. În acest moment, înscrierea mea în Partidul Naţional Liberal a fost validată de conducerea partidului, odată cu acceptarea candidaturii la Camera Deputaţilor de pe poziţia a doua a listei PNL Ialomiţa.

Am ales să revin în Partidul Naţional Liberal dat fiind faptul că, aşa cum am mai spus, împărtăşesc valorile doctrinei politice de dreapta, ca unică opţiune pentru România de a-şi asigura o dezvoltare echilibrată.

De asemenea, am decis să fac parte dintr-un partid care are, respectă şi aplică în aceste alegeri un Cod de Etică, ceea ce îmi oferă posibilitatea de a promova în continuare principiile pentru care am militat şi din postura de membru ALDE: un Parlament curat şi credibil, o politică onestă pentru cetăţeni şi un cadru de legiferare ce protejează instituţiile statului şi sprijină activitatea organismelor de justiţie.”

 comunicat de presă, Aurelian Ionescu – deputat de Ialomiţa

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️