comenzi la domiciliu cliseru.ro

Dedeman Slobozia – Inaugurare magazin

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
09/03/2020 | Locale Ialomita

Magazinul Dedeman din Slobozia și-a deschis porțile pentru clienți vineri, 6 martie, compania ajungând, astfel, la o rețea de 51 de magazine. Magazinul din Slobozia, amplasat pe Șoseaua Brăilei, este primul deschis în acest an, investiția ajungând undeva la 11 milioane de euro. Dedeman Slobozia și-a deschis porțile în pragul primăverii, odată cu startul sezonului de construcții, amenajări și renovări.

Înainte de marea deschidere oficială, reprezentanții Dedeman au sărbătorit acest eveniment alături de cei care s-au implicat în realizarea acestui proiect, de la autorități locale, județene, mass-media locale, la constructori, furnizori, colaboratori și, nu în ultimul rând, angajați.

Au fost prezenți Dragoș Pavăl, președintele companiei Dedeman, prefectul județului, Manea Tonița, președintele Consiliului Județean Ialomița, Victor Moraru, subprefectul județului, Emilian Barbu, primarul municipiului Slobozia, Adrian Mocioniu, viceprimarii Gabriel Mușat și Rudolf Gradea, dar și sute de colaboratori și angajați.

Președintele companiei, Dragoș Pavăl, alături de primarul municipiului Slobozia, au marcat deschiderea magazinului prin tăierea unei panglici speciale, cu fierăstrăul pendular.

Dedeman Slobozia primește în echipă 147 de colegi care vor însoți clienții pe drumul dintre planuri și realitate. Noii angajați au urmat un amplu program de pregătire pentru a putea răspunde tuturor solicitărilor, cu soluții eficiente și sfaturi de specialitate. Din dorința de a le oferi clienților o experienţă cât mai plăcută la cumpărături, noul magazin se bucură de un ambient prietenos şi de raioane organizate intuitiv, pe care își vor face loc peste 45.000 de produse pentru casă și grădină. Aproximativ 84% dintre acestea provin de la producători români. Pentru un plus de inspirație, magazinul este prevăzut și cu un showroom de mobilă de 800 mp și cu unul dedicat mobilierului de baie și gamei de gresie și faianță, desfășurat pe o suprafață de 570 mp.

Dragos Paval
Dragoș Pavăl

“Fiecare magazin inaugurat reprezintă un motiv de bucurie și de mândrie pentru noi, deoarece ne aduce cu un pas mai aproape de îndeplinirea dorinței noastre de a fi prezenți în toate județele țării, mai accesibili pentru toți clienții noștri. (…) Magazinul din Slobozia este încă un pas important spre atingerea acestui țel.și ne bucurăm că s-a întâmplat la început de primăvară, pentru că, prin excelență, primăvara este un anotimp al începuturilor. (…) Nu în ultimul rând, vreau să aduc mulțumiri întregii echipe Dedeman care a avut grijă de acest proiect, tuturor colegilor, care au transmis chiar și un singur e-mail care a avut în conținut Slobozia, dar și constructorilor, partenerilor, fără de care evenimentul de astăzi nu ar fi avut loc. Mulțumesc, de asemenea, autorităților locale pentru întregul suport oferit pe durata derulării acestui proiect”, a declarat Dragoș PAVĂL, Președintele companiei Dedeman.

Pentru realizarea oricărui astfel de proiect, ialomițenii vor beneficia de sute de oferte speciale la toate gamele de produse. Și grădinile vor necesita atenție sporită în perioada care urmează. De aceea, sera de 1.500 mp prevăzută cu pergolă, îi va întâmpina pe noii clienți cu flori, pomi și arbuști, semințe pentru legume, unelte și utilaje de grădină, dar și cu mobilier și decorațiuni pentru curte și terasă. Gama variată de produse este completată de servicii adiționale precum soluțiile de finanțare, serviciul de proiectare băi și bucătării, de mixare vopsele sau de confecționare perdele. Totodată, clienții au posibilitatea de a opta pentru livrarea mărfurilor achiziționate la domiciliu. Pe lângă facilitățile puse la dispoziție prin intermediul magazinului online și al aplicației mobile, mai nou clienții se pot inspira și din proiectul Dedesign (dedesign.dedeman.ro), care prezintă încăperi complet amenajate și decorate în stilurile clasic, modern, multicolor sau glamour, exclusiv cu produse din magazinele Dedeman.