comenzi la domiciliu cliseru.ro

Dedeman la Slobozia. De luna viitoare încep lucrările de construcție

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
29/10/2018 | Locale Ialomita

Dedeman, liderul național al pieței de materiale de construcții și amenajări interioare, se apropie de încheierea demersului de autorizare a construirii magazinului pe șoseaua Brăilei, din Slobozia.

Investiția pe care marele jucător de bricolaj o va face în municipiul nostru este una fără precedent a perioadei post-decembriste.

Având în vedere amploarea construcției, a fost nevoie de timp pentru elaborarea documentației, obținerea avizelor necesare de la toate instituțiile publice de specialitate și parcurgerea etapelor prevăzute de legislația în vigoare.

Primăria Municipiului Slobozia sprijină demersul constructorului prin scurtarea termenelor pentru emiterea autorizației de construire (o dată ce acesta va completa documentația necesară), pentru ca luna viitoare investitorul să poată demara lucrările.

Dedeman Slobozia se va construi pe Șos. Brăilei. Prin deschiderea magazinului, Dedeman pune pe harta rețelei și județul Ialomița. Accesul spre spațiul comercial se va face atât din Șos. Brăilei, cât și din DN2A.

Primăria Slobozia

Citește și: DEDEMAN la Slobozia. Proiectul a fost adoptat în unanimitate