comenzi la domiciliu cliseru.ro

De luni începe primul Salon Auto Digital GAS2020 pe www.liveexpo.ro

Prima zi a primului Salon Auto Digital din Româmia

Gas2020
Gas202010

Luni 12 Octombrie începând cu ora 18:00 pe www.liveexpo.ro/live se desfășoară prima zi Sedan/Monovolum a Salonului Auto GAS2020. Participanții vor putea obține oferte de preț cu discount în timp real și vor putea compara și afla informații despre modelele Sedan și Monovolum de la peste 25 de marci auto participante.

Încă mai există timp pentru înregistrarea la tombolă!

Organizatorii evenimentului declară: “Participare în cadrul expoziției prin platforma www.liveexpo.ro este total gratuită, noi sperăm să facem cât mai mulți oameni fericiți cu mașini noi, sigure și foarte arătoase. Totuși încurajăm puternic oamenii să se înscrie în tombolă, avem o mulțime de premii de dat!”

Oamenii care se înscriu până pe 11 Octombrie la ora 00:00 pot câștiga: Revizii Gratuite, Vouchere de Achiziție sau Anvelope de iarna pentru mașina lor. Premii cu adevărat atractive pentru pasionații auto.

Pentru a intra în tombolă ei trebuie să-și creeze un cont gratuit pe bit.ly/3cZyVIo

Programul evenimentului și modelele expuse le găsiti aici : https://www.liveexpo.ro/presentation-gas .

Patru zile cu cele mai noi mașini la GAS 2020

Evenimentul are ceva interesant pentru toată lumea, începând de la afaceristul interesat de costuri de exploatare cât mai avantajoase până la oamenii care caută un nou sedan care să îmbine sportivitatea cu eleganța.

Salonul auto va avea loc pe durata a patru zile:

  • în prima zi (12 octombrie) vom explora categoria Sedan și Monovolum
  • în cea de-a doua zi (13 octombrie) vom explora versatila lume a SUV-urilor
  • în cea de-a treia zi (14 octombrie) aduce viitorul în prezent cu categoria Electric si Hibrid
  • în cea de-a patra zi (15 octombrie) este pentru omul de afaceri interesat de eficiență maximă prin Autoutilitare și Camioane eficiente.