comenzi la domiciliu cliseru.ro

De 50 de ani împreună

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
21/05/2015 | Locale Ialomita

Marți, 19 mai 2015, cu două zile înainte de  marele praznic al Înălţării Domnului, Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor şi Consiliul Local Slobozia, prin domnul primar Alexandru Stoica au fost alături de 20 de cupluri ce au împlinit în acest an 50 de ani de la căsătorie.

Astfel, cu binecuvântarea Preasfinţitului Vincenţiu, Părintele Protopop Cristian Ștefan Munteanu împreună cu un sobor de preoţi au oficiat, în Catedrala Episcopală din Slobozia, slujba de mulţumire pentru binefacerile primite de cele 20 de familii în cei 50 de ani de împreună vieţuire.

Trecerea anilor le-a lăsat neatinsă mirilor bucuria de a fi alături de persoana iubită, așa că au petrecut cu aceleași emoții de acum cinci decenii momentul împrospătării legământului în fața Lui Dumnezeu, ce e drept, de aceasta data, ca la vârsta a treia și în compania unui singur nas, același pentru toți – domnul primar Alexandru Stoica.

La final, fiecare familie a primit o icoană cu Maica Domnului şi Mântuitorul Iisus Hristos ca semn al binecuvântării lui Dumnezeu şi al bucuriei duhovniceşti în acest moment de sărbătoare.

A consemnat părintele Laurențiu Cioranu, secretarul Protopopiatului Slobozia.