Dăruieşte bucurie! Poţi fi primul care aduce sărbătoare în sufletele lor!

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița

daruieste bucurieInspectoratul General pentru Imigrări lansează astăzi, 02 decembrie,  campania „Dăruieşte bucurie! Poţi fi primul care aduce sărbătoare în sufletele lor!”

În fiecare zi, la ora 11.00, o femeie cu capul acoperit iese din Centrul de cazare şi proceduri pentru solicitanţii de azil. Merge să-şi ia copilul de la grădiniţă. Ea are două fetiţe şi este dintr-o ţară în care teama reprezintă un mod de viaţă. Dragostea de mamă, războiul şi persecuţia au făcut-o să fugă cu copiii acolo unde a găsit siguranţă. A ajuns în România şi a solicitat o formă de protecţie. A fost primită cu căldură şi, cel mai important, i s-a dăruit speranţa unei vieţi noi. A urmat programul de integrare şi astăzi ea simte că face parte din societatea noastră, deşi nu ştia nimic despre România înainte să ajungă aici.

Inspectoratul General pentru Imigrări lansează astăzi, 02 decembrie a.c.,  campania „Dăruieşte bucurie! Poţi fi primul care aduce sărbătoare în sufletele lor!”

Campania se desfăşoară în perioada 02-23 decembrie a.c. şi are ca scop strângerea de bunuri prin contribuţie benevolă pentru persoanele solicitante de azil şi refugiaţi din România, acestea fiind dăruite în preajma sărbătorilor de iarnă.

Puteţi să vă alăturaţi cadrelor Inspectoratului General pentru Imigrări în demersul campaniei, fie cu un cadou cumpărat, fie cu jucării, rechizite, hăinuţe sau orice alte articole folositoare pentru copii şi adulţi.

Vă aşteptăm la sediul nostru  din str. Al Odobescu nr. 7-9, mun. Slobozia, jud. Ialomita

Pentru detalii suplimentare – persoana de contact :

comisar sef de politie Catalin URSEA (telefon 0243/207691)

comunicat de presă: Biroul pentru Imigrări al judeţului Ialomiţa