comenzi la domiciliu cliseru.ro

Danezii angajează stagiari cu minim 1.260 euro lunar

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
20/12/2011 | Locuri de munca

Agentia Judeteana pentru ocuparea Fortei de Munca Ialomita, prin compartimentul EURES, aduce la cunostinta persoanelor interesate faptul ca angajatorii danezi doresc să angajeze stagiari lucrători în diverse ferme de cultivare a legumelor şi a fructelor de pădure, în pepiniere, în ferme de creştere a porcilor şi vacilor. Sunt oferite locuri de muncă în fiecare lună. 

Stagiarii trebuie să aibă ca obiectiv principal îmbogăţirea educaţiei dobândite în România şi aplicarea cunoştinţelor în domeniu.

Durata contractului este între 6 şi 18 luni. Aplicanţii trebuie să fie flexibili cu privire la data de  începere a activităţii.

Programul de lucru este de 37 ore/săptămână. Se pot efectua şi ore suplimentare, stabilite de comun acord cu angajatorul si platite ca atare.

Salariu: Conform legislaţiei daneze aplicabilă stagiarilor, se porneşte de la 1260 Euro brut/luna. Din salariu se scad contribuţia pe piaţa muncii şi impozitul, precum şi chiria lunară individuală. Tot din salariu, fiecare lucrător îşi plăteşte şi mesele. Mai multe informaţii referitoare la impozitarea veniturilor se găesc pe linkul SKAT (Autoritatea Fiscală Daneză):

http://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=1826367&vId=0

Cerinţe: Candidaţii trebuie să aibă vârsta între 18-30 ani;  trebuie să fi absolvit liceul agricol sau facultatea de profil agricol NUMAI specialităţile zootehnie, medicină veterinară, agricultură şi horticultură, în anul 2010 si 2011. De asemenea sunt necesare cunoştinţe foarte bune de limba engleză, iar carnetul de conducere şi experienţa în condusul tractorului  constituie un avantaj.

Persoanele interesate pot obtine informatii suplimentare cu privire la aceste locuri de munca si la modul in care se pot inscrie pentru locul de munca vizat, de la consilierul EURES din cadrul AJOFM Ialomita, d-na Lazar Steluta, la telefon 0243/231809 sau direct la sediul AJOFM Ialomita din Slobozia, str. Lacului nr.10 et.3, cam.17.