DADP Slobozia: Suntem pregătiți de intervenție!

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița

Conform strategiei stabilite, astăzi, în cadrul întrunirii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, şi a propriului grafic de deszăpezire, utilajele vor acționa pe toată durata codului portocaliu (22.03, ora 23.00- 23.03, ora 15.00)

cu prioritate pe bulevardele municipiului, pe străzile cu transport în comun şi pe străzile ce fac legătura cu unitățile de interes public şi social (Spitalul Județean de Urgență, Centrul pt Dializa, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, adăposturile în care sunt cazate persoanele ce au nevoie de dializă şi eventualii cetățeni blocați pe raza municipiului).

La ieşirea de sub atenționarea meteorologică de vreme rea, după ce străzile prioritare vor fi degajate de zăpadă, vom interveni şi pe străzile secundare. 

Acțiunea de curățre a trotuarelor de către angajatii DADP va începe după încetarea viscolului. Pe durata manifestării acestuia, intervenția se va face mecanizat.

Facem apel la locuitori şi cerem sprijinul Asociațiilor de Proprietari pentru degajarea de zăpada căzuta în timpul acestui episod de vreme severă a căilor pietonale aflate în vecinătatea blocurilor.

DADP SLOBOZIA