Cursuri Gratuite: Tehnologia Informației și a Comunicațiilor și Tehnici de vânzare și negociere

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița

Sigle 1

Patronatul Întreprinderilor Mici și Mijlocii PIMM Prahova, în parteneriat cu Asociația Smart Europe 2020 și Aleron Training Center organizează, în următoare perioadă, gratuit, programe de formare profesională dedicate personalului angajat care își desfășoară activitatea în Regiunea Sud Muntenia. Sesiunile au loc în cadrul proiectelor „Hr Technology” – POCU/464/3/12/127018 și „Start Training IMM”” – POCU/464/3/12/127019, cofinanțate din Fondul Social European din Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020.

La sesiunile gratuite, on-line, pot participa angajați care NU au funcții de management ori în domeniul Resuse Umane, din IMM-uri cu punct de lucru în regiunea Sud Muntenia (Prahova, Dâmbovița, Argeș, Călărași, Giurgiu, Teleorman, Ialomița). Fiecare curs se desfășoara pe parcursul a 2 săptămâni.

Înscrierile se fac, în limita numărului de locuri, pe baza formularul de înscriere de AICI – pentru cursul Tehnici de vânzare și negociere și AICI – pentru cursul Tehnologia Informației și a Comunicațiilor. Cei interesați vor fi contactați de organizatori, în vederea programării pentru participarea la curs.

Pentru informații suplimentare vizitați site-ul www.pimmph.ro sau contactați-ne la:

0721.929.343, e-mail: [email protected] – persoană de contact Horne Adriana – pentru înscrierea la cursul de competențe avansate în utilizarea tehnologiei informației și comunicării

0743.180.623, e-mail: [email protected] – persoană de contact Aurelia Cristian – pentru înscrierea la cursul de tehnici de vânzare și negociere

Sigle 2

Mai multe articole de la obiectiv.net: