comenzi la domiciliu cliseru.ro

Cursuri gratuite de formare profesională – AJOFM Ialomița

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
03/05/2018 | Locuri de munca

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița vine în întâmpinarea persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, organizând în acest an, conform planului anual de formare profesională pentru anul 2018, cursuri de formare profesională în următoarele meserii:

agent securitate, barman preparator, bucatar, cofetar, confectioner asamblor articole din textile, competente cheie – comunicare in limba romana/competente de baza in matematica, dulgher/tamplar/parchetar, electrician/electronist auto, expert accesare fonduri structurale si de coeziune, fierar betonist/montator prefabricate, formator, frizer/coafor/manichiurist/pedichiurist, ingrijitor batrani la domiciliu, instalator tehnico sanitare si de gaze, lacatus mecanic, lucrator in comert, lucrator in structuri pentru constructii, lucrator instalator pentru constructii, mecanic auto, operator introducere/validare/prelucrare date, ospatar, patiser, sudor electric, zidar/pietrar/tencuitor.

Aceste cursuri sunt gratuite si se adreseaza atat somerilor indemnizati cat si persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca ce nu beneficiaza de indemnizatie de somaj.

Pentru a participa la aceste cursuri este necesar ca persoanele solicitante sa fie inscrise in evidentele AJOFM Ialomita.

Cei interesati se pot adresa AJOFM Ialomita atat la sediul central din str. Lacului. nr. 10, tel. 0243 231 809, cat si la sediul Agentiei Locale Slobozia din strada Matei Basarab, bl.F1 parter, tel. 0243 230 224, precum si la punctele de lucru din Urziceni, Tandarei si Fetesti.