15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Informatii Utile > Cursuri de formare profesională organizate de AJOFM https://wp.me/p49Kdo-3bZ
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Cursuri de formare profesională organizate de AJOFM

AJOFM Ialomița aduce la cunoștința celor interesați că organizează cursuri de formare profesională în meserii precum: Agent pază și ordine; Agent vânzări; Apicultor, Baby sitter, Bucătar; Confecționer asamblor articole textile; Frizer, coafor, manichiurist, pedichiurist; Lucrător în cultura plantelor; Măcelar, Mecanic agricol; Operator introducere, validare și prelucrare date; Ospătar, Patiser, Tapițer.

Persoanele care optează pentru unul din cursurile menționate se pot înscrie la AJOFM Ialomița sau la Agenția Locală Slobozia, respectiv la punctele de lucru ale instituției noastre din Urziceni, Fetești și Țăndărei.

Facem precizarea că aceste cursuri sunt gratuite și se adresează persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă  (șomeri indemnizați sau neindemnizați) înscrise în evidențele AJOFM Ialomița.

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!