comenzi la domiciliu cliseru.ro

Cupa Sloboziei la Table

Primăria Municipiului Slobozia organizează, în data de 19 noiembrie 2017, a doua ediție a competiției “Cupa Sloboziei la Table”. Concursul marchează în municipiu ”Ziua Bărbatului” și este dedicat tuturor bărbaților pasionați de acest joc. Vârsta minimă de participare este de 18 ani.

Se va jucat în sistem piramidal- se va califica cel mai bun dintr-o partidă, acesta rămânând la masa de joc. Finalele (finala mică și finala mare) urmând a se disputa în 3 partide de joc.

Perechile de joc sunt decise prin tragere la sorți! Prima aruncare la fiecare început de linie se execută cu un singur zar de către fiecare concurent în partea dreaptă a tablei de joc. Jucătorul care a aruncat cifra mai mare execută aruncarea celor două zaruri și începe jocul. În cazul în care jucătorii au aruncat același număr, operațiunea se repetă până când numerele se diferențiază între ele. Acest lucru se întâmplă la fiecare început de linie și are ca scop începerea liniei de către fiecare jucator cu șanse egale.

Cei doi finaliști vor ocupa primele două locuri, iar pentru locul al treilea și mențiune, vor juca cei care au pierdut în semifinale. Primul meci este finala mică (pentru locul al treilea și mențiune), apoi finala mare (pentru primele două poziții din clasament).

Premiile oferite câștigătorilor constau în diplome, jocuri de table și bani, iar locul întâi va primi și “Cupa Sloboziei la Table”. Restul jucătorilor vor primi diplome de participare.

Premiul I – 300 Lei

Premiul II – 200 Lei

Premiul III – 100 Lei

Mențiune – 50 Lei

Competiția se va desfășura în foaierul Casei Municipale de Cultură, începând cu ora 9.30.

Înscrierile se primesc în perioada 6-17 noiembrie, la Biroul de Relații cu Publicul, din cadrul Primăriei Municipiului Slobozia, în baza actului de identitate.

Mai multe articole de la obiectiv.net: