comenzi la domiciliu cliseru.ro

Cum să porți ceasul de damă

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
20/08/2021 | Magazin

Dacă îți plac bijuteriile, află că, pe lângă acestea, poți să alegi și un model de ceas stylish. Dar ai grijă să aibă și elementul de funcționalitate, putând fi integrat cu ușurință ținutelor pe care le porți în funcție de locul în care mergi. Iată cum să le potrivești:

  1.  În timpul liber

Tricou Calvin KleinPentru că în această situație ținutele sunt relaxate și confortabile – de principiu se bazează pe jeanși, tricou (așa cum poți găsi aici: https://www.fashiondays.ro/g/calvin-klein)

și teniși sau pantofi sport – nu necesită o accesorizare foarte elaborată. Mizează pe un smartwatch care este foarte popular în zilele noastre. În plus, se conectează instant cu telefonul (trebuie doar să te asiguri că este compatibil cu sistemul de operare) și poți chiar vorbi de pe el, fără a avea telefonul cu tine, datorită tehnologiei ultra-avansate. E foarte cool că poți jongla cu mai multe tipuri de display care să se potrivească cu starea de spirit și vei fi la curent cu tot ce este nou prin notificări instant. Mai mult, indicii legați de dietă și wellbeing te vor ajuta să-ți creezi un stil de viață sănătos.

  1.  La job

Ceasuri DamaDeși unele joburi sunt mai permisive, majoritatea impun o ținută office. Personalizeaz-o cu un ceas ceva mai clasic, care îmbină eleganța cu discreția. Dacă nu ai timp să mergi la cumpărături, pe Fashion Days poți găsi mai multe modele interesante. Poți să te îndrepți către unul mecanic, cu o curea metalică sau din piele, automatic sau care se întoarce manual, dar trebuie să ai la dispoziție un buget consistent. Prima variantă trebuie purtată zilnic pentru că altfel se va opri. Iar dacă renunți la el o perioadă de timp mai lungă, neapărat să achiziționezi un winder de la un magazin de specialitate. Nu uita că trebuie să acorzi o atenție specială și mentenanței, iar în acest sens trebuie să mergi să îl verifici la un interval de câțiva ani. O alternativă accesibilă o reprezintă ceasurile cu Quartz care, pe lângă faptul că arată foarte bine, sunt foarte precise datorită faptului că funcționează cu baterie pe care o poți schimba o dată la doi sau trei ani.

  1.  Prima întâlnire

…se spune că nu se uită niciodată, așa că trebuie să-ți pregătești outfit-ul din timp, astfel încât să arăți impecabil și să te poți concentra mai mult pe stăpânirea emoțiilor. Pune-ți în valoare feminitatea cu o rochie midi, cu o croială care să te avantajeze, o fustă sau o pereche de pantaloni cu o cămașă din mătase sau un top diafan. Poți să optezi pentru tocuri dacă partenerul este suficient de înalt, astfel încât să nu îl pui în inferioritate. Sau poți alege balerini pentru mai mult confort.

Completează-ți ținuta cu un ceas fashion, în acord cu tendințele în modă. Poți alege între mai multe branduri faimoase, care se combină foarte ușor cu restul accesoriilor.