comenzi la domiciliu cliseru.ro

Cum poţi deveni poliţist?

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
05/10/2016 | Lege si Ordine

Este şansa ta, profită de ea! Dacă eşti o persoană onestă, ai o atitudine pozitivă, poţi relaționa ușor cu alte persoane, poţi să lucrezi eficient atât individual cât şi în echipă, îți dorești să te perfecționezi în permanență, poţi să cântăreşti o situaţie şi să decizi asupra celui mai potrivit mod de acţiune, eşti pregătit să lucrezi în  schimburi și să faci față unor situații care pot implica un grad de pericol fizic, vino și alătură-te colectivului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa.

cum-poti-deveni-politist

Simpla înscriere la concurs nu este suficientă pentru a deveni polițist. Pentru a fi colegul nostru este nevoie de multă muncă, seriozitate, responsabilitate și dăruire.

După promovarea tuturor etapele de selecție (vei fi declarat ,,apt” din punct de vedere medical, fizic și psihic și vei trece de proba de evaluare a cunoștințelor teoretice), vei participa la cursul de inițiere în carieră și vei lucra ca agent de poliție la unul dintre cele 63 de posturi vacante.

După 6 luni de tutelă profesională, perioadă în care te vei afla în responsabilitatea unui poliţist cu experiență şi care îți va arăta ce presupune munca de poliție, vei susține un examen de definitivare.

Promovezi examenul și vei fi polițist cu acte în regulă, 24 de ore din 24 în slujba comunității.

Te poţi înscrie la concurs la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa în perioada 03 – 07 octombrie a.c., în intervalul orar 08.00 – 16.00.

De asemenea, mai multe detalii privind calendarul întregii activităţi, tematica şi bibliografia, precum şi alte date de interes le poţi obţine accesând site-ul www.il.politiaromana.ro , secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs.

Te aşteptăm să te înscrii şi îţi dorim mult succes!

Comunicat de presă: IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA

Noutăţi în organizarea concursului de încadrare directă ca poliţişti