comenzi la domiciliu cliseru.ro

Cu oile prin Slobozia. VIDEO

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
24/01/2014 | No comment

Slobozia: Blocaj rutier vineri seara, 24 ianuarie 2014, puțin după ora 19.00, în intersecția de la ieșirea spre Țăndărei.

Credeți că din cauza codului portocaliu de viscol și ninsori ce intrase în vigoare? Nici gând. Motivul îl constituia o turmă de peste 200 de oi care, împreună cu ciobanii care le urneau și câțiva câini, blocaseră circulația, în încercarea de a traversa drumul dinspre variantă spre șoseaua Brăilei. Mulți șoferi au privit ca la circ până când aceștia au eliberat intersecția, însă și-au continuat drumul pe Șoseaua Brăilei, creând, de asemenea, probleme în trafic. Asta după ce, doar cu aproape 15 minute înainte, un transport agabaritic îngreunase circulația în municipiu, dar și pe același drum al Brăilei, cu ieșire în DN21. În rest, vă dorim drum bun și multă atenție! Nu știți de unde apare vreun cioban… cu oile sale!

muzica: Alan Jackson – Country Boy | 2 ciobani veniti de la oi – autor necunoscut
Video variantă player 2:

Dacă nu puteți vizualiza niciuna dintre variantele videoclipului, copiați adresa acestui articol http://www.obiectiv.net/cu-oile-prin-slobozia-video-18636.html/ și încercați în alt browser. Internet Explorer, Firefox, Chrome etc