comenzi la domiciliu cliseru.ro

Penitenciarul Slobozia: Cu hands-free-ul în vagin la vizita intimă!

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
25/01/2012 | Lege si Ordine

Reprezentanţii Penitenciarului Slobozia s-au confruntat, în ultimele două zile, cu trei cazuri de încercări ale unor persoane care vin în vizită la deţinuţi de a introduce în spaţiul de deţinere a unor obiecte interzise telefoane mobile, cartele SIM, un dispozitiv hands-free dar şi câteva biluţe de culoare brun deschis în stare solidă.

Potrivit reprezentanţilor Penitenciarului Slobozia, în data de 24 ianuarie, în jurul orei 11:50, cu ocazia controlului specific efectuat de către lucrătorii sectorului vizite asupra pachetului adus de R. L., din Borduşani, judeţul Ialomiţa, mama deţinutului R. R. care venise în vizită, au fost descoperite două cartele SIM (Cosmote şi Vodafone) şi o folie din material plastic, cu lungimea de 8 cm şi lăţimea de 2 cm, în care se aflau trei biluţe de culoare brun deschis, în stare solidă, disimulate sub eticheta din piele aplicată în zona beteliei unei perechi de pantaloni blue-jeans.

De asemenea, în dimineaţa zilei de miercuri, 25 ianuarie, o persoană vizitatoare (I. N.) care a venit la penitenciar pentru vizita intimă cu persoana privată de libertate I.I., a introdus în penitenciar un obiect interzis, respectiv un dispozitiv hands-free, învelit în folie aluminiu şi protejat cu o mănuşă de plastic, pe care l-a ascuns în vagin.

Tot în cursul zilei de miercuri, a fost găsit asupra persoanei vizitatoare Ş.C.I. un telefon mobil, acesta fiind disimulat într-o cutie de cremă de ciocolată Finetti, pe care o ţinea ascunsă sub obiectele vestimentare şi urma să fie înmânat persoanei private de libertate S.M. aflat în custodia Penitenciarului.

Administraţia Penitenciarului a dispus interzicerea dreptului de acces în orice penitenciar din ţară pe o perioadă de 6 luni, latura penală a acestor fapte fiind în curs de investigare de către BCCO Bucureşti – Serviciul de Crimă Organizată Ialomiţa, care a preluat cauzele spre rezolvare.