comenzi la domiciliu cliseru.ro

Cu 149 km/h prin localitate și cu permisul suspendat

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
22/03/2021 | Infotrafic

Sâmbătă, 20 martie a.c., în jurul orei 00:30, aflându-se în serviciul de patrulare și supraveghere video pe DN2A-E60, în localitatea Ciochina, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat în trafic un autoturism ce încălca regimul legal de viteză, respectiv 149 km/h în localitate.

La volanul autovehiculului a fost identificat un bărbat în vârstă de 25 de ani, din orașul Amara, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat că acesta figurează cu permisul de conducere cu restricții – suspendat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drager, care a indicat o valoare de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având dreptul de a conduce cu suspendat”.

***

Duminică, 21 martie a.c., în jurul orei 16:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Urziceni, au fost sesizați cu privire la faptul că un autoturism ar fi lovit poarta cimitirului din Urziceni și a fugit de la fața locului.

Polițiștii au identificat în cel mai scurt timp, în zona indicată, un autoturism care avea o deplasare sinuoasă.

Șoferul, un bărbat în vârstă de 46 de ani, din municipiul Urziceni se afla în stare vădită de ebrietate, în urma testării cu aparatul Drager a rezultat valoarea de 1,42 mg/l  alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la Camera de Gardă a Spitalului Urziceni în vederea recoltării probelor biologice de sânge.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului”.

 * * *

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️