comenzi la domiciliu cliseru.ro

Criminalul din Gimbășani care și-a ucis mătușa a fost arestat

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
04/01/2013 | Lege si Ordine
Actualizat: 5 ianuarie 2013

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa au dispus, la data de 29 decembrie 2012, reţinerea inculpatului CĂLIN MARIAN, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat.

La propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa instanţa a dispus, la data de 30.12.2012, arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 29 de zile.

Probatoriul administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale a relevat următoarea situaţie de fapt:

La data de 29.12.2012, in jurul orelor 15.00, inculpatul CĂLIN MARIAN a aplicat o lovitură de cuţit victimei I.A., in zona toracică dreaptă, producându-i plăgi injunghiate ce au avut ca urmare decesul acesteia.

În cauză s-a dispus efectuarea unei expertize medico-legale psihiatrice a inculpatului, acesta fiind internat la Spitalul Penitenciar Jilava pe timpul necesar efectuării expertizei.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor de fapt.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale reprezintă o etapă în cadrul procesului penal care, alături de măsurile preventive reglementate ca atare de Codul de procedură penală, constituie activităţi procesuale care nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.