comenzi la domiciliu cliseru.ro

Cornel Vasile despre apa lui Ionaşcu – „Mizerabilă”

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
30/10/2011 | Locale Ialomita
Consilierul social-democrat Cornel Vasile a reușit, joi 27 octombrie, în ședința Consiliului local al municipiului Slobozia, să dea cu „bâta în baltă” sau mai bine spus să-l „lovească” pe primarul de aceeași culoare politică, direct în „moalele capului”. Lovitura de grație s-a produs în timpul unei pledoarii pe care Cornel Vasile o susținea cu privire la soarta societății de distribuție a apei, Urban Slobozia.

Ascultă fragmentul audio -> [dewplayer:http://www.obiectiv.net/wp-content/uploads/2011/10/declaratie-cornel-vasile2.mp3]


În condițiile în care social-democrații instituiseră legea tăcerii în ceea ce privește calitatea apei furnizate în municipiul Slobozia, apă care știm cu toții cum e, declarația lui Cornel Vasile a șocat pe mulți dintre cei prezenți la ședință. Și asta pentru că primarul social-democrat nu a admis niciodată faptul că există probleme, în ciuda realității exprimate de mulți dintre cetățenii orașului, iar atunci când cineva încerca să-și exprime opinia, era vai de capul lui.

Felicitări consilierului pentru că a avut „balls”, atitudine pe cale de dispariție. Redăm fragmentul:

cornel vasile
Cornel Vasile

„Putem să transformăm Urbanul în operator regional. Putem să facem treaba aceasta. Deja el (n.r. Urbanul), ca societate comercială, se manifestă ca un operator regional, putem să-l aducem la acest nivel. Și mai ales că în primăvarea anului viitor finalizăm toate activitățile legate de înlocuirea coloanelor de metal și vom avea coloane de plastic și nu o să mai fie apă mizerabilă așa cum toți ne-am săturat de ea… E murdară, e ruginită. Asta e. (n.r. în  fundal se auzea glasul pierdut al primarului Gabi Ionaşcu,  care repeta întruna, şocat de ceea ce auzea… „Bravo… Bravo, măi!”). Atunci când în primăvară vom avea apă curată, lacrimă, atunci sigur că trebuie să ne gândim la o extindere a activității acestei societăți comerciale care, repet, ne aparține.

Pedeliștii i-au sărit imediat în ajutor lui Cornel Vasile după o astfel de declarație, spunându-i că au un scaun rezervat pe partea lor..
Declarația consilierului nu a rămas netaxată de primar. La numai câteva minute, primarul Ionașcu îi răspunde în stilu-i caracteristic:

gabi ionascu apa slobozia
Gabi Ionaşcu

„Domnul Cornel, dacă apa e mizerabilă la matale, să știi că se trezesc ăia fie că nu spală bazinele când trebuie, fie că fac tot felul de manevre pe acolo pe lângă matale și scurge apa așa cum o scurge. La mine la Filatură vino și bea apă și o să vezi că e altfel. Dar, în sfârșit, mulțumesc pentru afirmația asta”.