comenzi la domiciliu cliseru.ro

Copiii şahiști de la CS Satori Art Slobozia, pe podium la toate categoriile de vârstă la „Cupa de Toamnă” Cernavodă

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
17/11/2015 | Locale Ialomita, SPORT
Actualizat: 26 noiembrie 2015

În perioada 6 – 8 noiembrie 2015, la Cernavodă,  a avut loc ediţia a X-a a concursului de şah „Cupa De Toamnă”  Cernavodă, concurs organizat de CS Asociaţia Axiopolis din Cernavodă, în parteneriat cu Primăria Oraşului Cernavodă.

Pe parcursul a două zile, s-au confruntat  53 de copii, la categoria sub 12 ani, şi 22 la categoria peste 12 ani, de la cluburi din ţară precum: CS Asociaţia Axiopolis Cernavodă, ACS Satori Art Slobozia, CSS Palatul Copiilor Constanţa,  CS Noua Generaţie Mangalia, ACS Genius Galaţi, CS Agigea Constanţa,  ACS Elisabeta Polihroniade Bucureşti, ACS Fianchetto Constanţa, ACS Logic Delta şi CS Universitar Şah Bucureşti.

Putem spune că şahiştii noştri au venit cu tolba plină de la Cernavodă, ei obţinând premii la toate categoriile de vârstă!

  • Drăghici Matei Cezar, locul I la categoria 12 ani;
  • Cojocaru George, locul III la categoria 12 ani;
  • Chesaru Ioan Constantin, locul III la categoria 8 ani;
  • Ionescu Dan, locul III la categoria 14 ani;
  • Pâslaru Andreea Raluca, locul II la categoria 14 ani fete.

Deşi legitimată la CS Asociaţia Axiopolis Cernavodă, nu putem să nu o menţionăm pe Celea Andreea Alina, cu locul II la categoria 8 ani fete.

Toţi aceşti copii au fost pregătiţi de Daniel Niţu, antrenorul  Clubului Satori şi responsabilul secţiei de şah, care prin determinarea lui faţă de pregătirea acestor copii, a reuşit să-i facă să ajungă campioni.

Pentru că a fost un turneu destul de important, iar Clubul Satori a participat cu un număr mai mare de copii, dorim să îi menţionăm şi pe cei care au participat dar nu s-au aflat pe podium, ei obţinând un punctaj foarte bun . Nimeni nu a venit fără puncte de la Cernavodă: Arora David Narayan (2 pct), Poleacu Ioan Alexandru (3 pct), Ciorănescu Virgil (3,5 pct), Goian Mario (3,5 pct), Bobu Ştefan (4 pct) şi Tudor Sebastian (4 pct). La fel ca și Celea Andreea, Tudor Sebastian este legitimat la Axiopolis Cernavodă. I-am menţionat aici, deoarece sunt din Feteşti, de la Şcoala Gimnazială „Aurel Vlaicu”, iar la majoritatea competiţiilor au participat alături de copiii Clubului Satori, formându-se un grup compact. Ialomiţeni pur şi simplu.

Felicităm toţi participanţii, indiferent de rezultate, şi le dorim mult succes la următoarele competiţii!