Contribuabilii vor primi clarificări referitoare la serviciile electronice oferite de ANAF şi avantajele utilizării acestora.  

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița

Contribuabilii pot beneficia de clarificări referitoare Serviciile electronice oferite de ANAF şi avantajele utilizării acestora.

 o sesiune interactivă de întrebări şi răspunsuri referitoare la Serviciile electronice oferite de ANAF şi avantajele utilizării acestora, miercuri 29 august 2018, începând cu ora 1000, la sediul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Ialomiţa din Slobozia, strada Matei Basarab, nr.14, etajul 2, cam.202.

La această întâlnire vor mai fi prezentate H.G.807/2014 pentru instituirea unor scheme de ajutor de stat având ca obiectiv stimularea investiţiilor cu impact major în economie precum şi noutăţile legislative.

Contribuabilii interesaţi să participe la această întâlnire se pot programa prin intermediul „Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând următorul link: https://www.anaf.ro/asistpublic/, selectând Categoria „Asistenţă în domeniul fiscal”, Subcategoria „Întâlniri cu contribuabilii”.