comenzi la domiciliu cliseru.ro

Consiliul Județean Ialomița pregătește premierea unor personalități ale județului și a veteranilor de război

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
06/12/2018 | Evenimente

Zece personalități ale județului Ialomița, din zece domenii, vor fi premiate în următoarea perioadă de către Consiliul Județean, iar 78 de veterani de război vor primi câte 1.000 de lei fiecare, în urma unui proiect inițiat de instituția județeană pentru celebrarea Centenarului Marii Uniri.

Gala de premiere în cadrul acțiunii „10 pentru Ialomița” și premierea veteranilor de război de pe raza județului Ialomița vor avea loc în următoarea perioadă, într-un cadru festiv.

Așadar, pentru fiecare dintre cei 78 de veterani se vor acorda premii în valoare de 1.000 lei, iar în cadrul proiectului „10 pentru Ialomița” se vor conferi plachete personalităților județului care s-au evidențiat prin excelență și performanță și au dobândit o recunoaștere notorie pe plan județean.

Potrivit președintelui Consiliului Județean Ialomița, Victor Moraru, sunt 10 domenii vizate și analizate, respectiv administrație publică, educație, sănătate, cultură, sport, mediul de afaceri, agricultură, devotament pentru comunitate, promovarea tradițiilor, societatea civilă, iar în urma analizării CV-urilor de către o comisie se vor stabili câte 10 persoane din fiecare domeniu.

Proiectul de hotărâre a fost prezentat în ședința Consiliului Județean și aprobat cu 27 de voturi pentru.