comenzi la domiciliu cliseru.ro

Consilierul Emil Constantinescu a demisionat din CL Slobozia

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
26/11/2014 | Locale Ialomita

Consiliul local al municipiului Slobozia va lua act, în ședința de joi, 27 noiembrie, de demisia lui Constantinescu Emil din funcția de consilier local municipal, demisie înaintată la începutul lunii, pe 3 noiembrie.

emil constantinescu

„Înaintez prezenta demisie secretarului Consiliului local al municipiului Slobozia, cu rugămintea de a fi pusă în aplicare în conformitate cu prevederile legale în vigoare. Mulțumesc conducerii Partidului Social Democrat pe listele căruia am dobândit mandatul de consilier pentru încrederea acordată și cetățenilor care au crezut în capacitatea mea de reprezentare în forul legislativ al comunității nostre. Sper să mai am ocazia să îi mai reprezint”, scria consilierul în cererea de demisie.

În locul acestuia va fi validat Vasile Zamfir, deși următorul pe lista de supleanți ar fi fost Gheorghe Petrică. Însă, pe 20 noiembrie, PSD a transmis că Gheorghe Petrică a renunțat din motive personale la funcția de consilier. În această situație, Zamfir Vasile este următorul pe listă și, din nou, consilier.