Conferința regională „Zile medicale ialomițene”, la a doua ediție

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița

Colegiul Medicilor Ialomița organizează, în perioada 16 – 18 mai, la Hotel Ialomița, din orașul Amara, a doua ediție a conferinței regionale „Zile medicale ialomițene”.

Deschiderea lucrărilor conferinței va avea loc joi, 16 mai, la ora 10.00, manifestarea reunind aproximativ 400 de medici din Ialomița și din alte județe.

Pe parcursul conferinței vor fi abordate teme importante și de actualitate din specialitățile: cardiologie, medicină de familie, pneumologie, oncologie, chirurgie laparoscopică, laborator, anatomie patologică, pediatrie, ATI, somnologie, diabet, interne, urologie, nefrologie și medicina muncii.

Lucrările conferinței vor fi susținute de medici din județul Ialomița și din centrele universitare din București și Constanța, evidențiindu-se renumitul chirurg pediatru Gheorghe Burnei, șeful Clinicii de Ortopedie Pediatrică din cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Maria Sklodowska Curie”, dar și Acad. Prof. Dr. Bogdan Marinescu, medic Obstetrică-Ginecologie, dr. Suceveanu Andra, șef lucrări la S.J.U. Constanța, dr. Spiridon Dumitrescu, managerul Spitalului de Pneumologie Călărași, ș.a

Organizatorii au pregătit și câteva surprize, astfel că medicii nu ar trebui să rateze o astfel de manifestare.