Concurs: Iarna, pe uliţa Sloboziei!

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița

Viscol, vânt puternic, şcoli închise, drumuri blocate! Acestea sunt problemele provocate de iarnă, cu care toată lumea se confruntă la un moment dat. Dar oare sunt acestea suficiente pentru a sista activitatea voluntarilor Asociaţiei “Sportul Pentru Toţi” ?

om de zapadaÎn ziua de 5 februarie, începând cu orele 13:00, Asociaţia “Sportul Pentru Toţi” organizează acţiunea “Iarna pe uliţă”.

Locul de desfășurare a acţiunii este Parcul Tineretului (în faţa Catedralei, la monumentul eroilor). Scopul acţiunii este, în primul rând, de a demonstra că, în ciuda gerului de afară, creativitatea voluntarilor noștri nu a îngheţat, lucru datorat doar înfocării cu care gândesc proiecte pentru tineri. De asemenea, acţiunea este concepută pentru cei care privesc iarna dintr-o altă perspectivă, anume una pozitivă şi sunt gata să îşi arate măiestria în arta ridicării oamenilor de zăpadă.

În cadrul acţiunii se vor desfăşura două concursuri. Acestea vor avea loc în paralel. Pe de o parte, participanţii se vor întrece în creativitate, înălţând oameni de zăpadă care să spună juriului “alege-mă pe mine, sunt cel mai frumos!”. Pe de altă parte, cealaltă probă vă va pune puţin muşchii la treabă, aceasta constând într-o întrecere cu săniile (ceea ce probabil fac şi renii moşului în perioada aceasta). Descrierea amănunţită a probelor o găsiţi pe http://ajsptil.ro/2014/02/iarna-pe-ulita/

Data limită de înscriere este Marți, 04.01.2014 ora 16:00.

Pentru nelămuriri, mai multe detalii la:

Ştiucă George Alexandru |  [email protected]  | 07333973471

Iovănescu Claudia | [email protected] | 0735494932