15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Informatii Utile > Concert de colinde la Slobozia https://wp.me/p49Kdo-79T
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Concert de colinde la Slobozia

În pragul Praznicului Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos, Episcopia Sloboziei și Călărașilor vă invită la Concertul de colinde „Hristos Se naște, slăviți-L!”

concert colinde sloboziaMarți, 15 decembrie 2015, ora 17:00, la Catedrala Episcopală „Înălțarea Domnului” din municipiul Slobozia.

Vă așteptăm să ne bucurăm împreună și să ne alăturăm cântării îngerești: Slavă întru cei de sus lui Dumnezeu si pe pământa pace, între oameni bunăvoire! (Luca 2,4)

Intrarea este liberă

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!