livrari la domiciliu apa de masa la domiciliu slobozia

Comunicat de presă PRO România: Așa, nu!

Doamna Luminiţa BARCARI (PNL) şi-a luat concediu de la Ministerul Educaţiei în cel mai greu moment pentru învăţământul din România.

Candidatul PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean Ialomiţa, Luminiţa Barcari, a intrat în concediu chiar înainte de începerea noului an şcolar, într-un moment în care şcolile nu sunt pregătite, profesorii sunt panicaţi, iar părinţii şi elevii nu ştiu, pur şi simplu, cum se vor desfăşura cursurile, în timp ce doamna Barcari a ales să se spele pe mâini de toate aceste probleme. Oare ce ar putea spera ialomiţenii de la cineva care, în mijlocul primei situaţii de urgenţă, va da bir cu fugiţii, motivând că are treabă, cine ştie unde o trimite partidul?… Nici măcar nu şi-a dat demisia pentru a lăsa pe altcineva în locul său să muncească în interesul elevilor!

Condamnăm acest gest de totală iresponsabilitate şi lipsă de preocupare faţă de sănătatea tuturor celor implicaţi în sistemul de învăţământ.

începerea noului an şcolar şi monitorizarea acestuia, măcar câteva săptămâni pentru a vedea care sunt implicaţiile în condiţiile pandemiei, presupun o muncă serioasă de echipă la Ministerul Educaţiei şi este nevoie de toţi oamenii cu funcţii publice, de idei şi resurse. Doamna Luminiţa Barcari este atentă la nevoile PNL-ului, nu la cele ale copiilor şi profesorilor, pe care i-a lăsat fără internet, fără tablete sau laptopuri.

Aţi pus la punct toate lucrurile pentru elevii din Ialomiţa, ca secretar de stat, încât aţi avut curajul să intraţi în concediu?

Câte şcoli din Judeţul Ialomiţa au primit sprijinul doamnei Barcari? Câte şcoli ialomiţene sunt cu adevărat pregătite? Au toţi copiii tablete? Au cadrele didactice materiale sanitare? Au primit copiii măşti de la guvern? Pot începe cursurile online inclusiv copiii cu posibilităţi materiale reduse?

Ne-am fi dorit ca doamna Barcari să ţină mai mult cu Judeţul Ialomiţa şi cu elevii noştri, în loc să fie atât de preocupată de campania electorală. Nu spunem că nu are dreptul, dar trebuia să-şi dea demisia şi să lase pe altcineva în funcţia de secretar de stat. Probabil că nu şi-a înaintat demisia din funcţia de secretar de stat la Ministerul Educaţiei, responsabil cu învăţământul preuniversitar, pentru că nu crede cu adevărat în şansa de a obţine această demnitate şi a preferat să-şi păstreze un loc călduţ şi bine plătit.

Coordonator județean PRO România Ialomița, Gigi Petre

Comandat de PRO ROMÂNIA IALOMIȚA | Executat de SC LEMASOFT SRL | CUI Mandatar Financiar Coordonator 21200010