livrari la domiciliu apa de masa la domiciliu slobozia

Comuna Munteni Buzău se dotează cu autospecială de intervenție la incendii

Serviciul voluntar pentru situații de urgență al comunei Munteni Buzău se va putea folosi pe viitor în acțiunile de intervenție de pe raza localității și a zonelor învecinate de o autospecială de stingere a incendiilor tip Mercedez Benz 814D, provenită dintr-o donație elvețiană.

Vehiculul vine din comuna elvețiană Basse-Nendaz și va fi predat primăriei Munteni Buzău prin intermediul Asociației de înfrățire Nendaz – Gherla, în cadrul acțiunii umanitare ”Operația Satele Românești”.
Pe lângă modulul de stingere a incendiilor, autospeciala este dotată și cu o motompompă auxiliară, ce va fi de un real folos pentru înlăturarea situațiilor de urgență provocate de inundații.

Mașina ce va intra în dotarea serviciului voluntar pentru situații de urgență al comunei Munteni Buzău, va reprezenta un sprijin de necontestat pentru echipajele de intervenție ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, având în vedere faptul că localitatea Munteni Buzău se află la limitele raioanelor de intervenție ale detașamentelor Slobozia și Urziceni, unde durata timpului de răspuns este crescută.

Autospeciala va fi predată mâine, 04.11.2017, la ora 10.00, de către o delegație străină care va prezenta noilor proprietari caracteristicile și modul de lucru cu aceasta.

Comunicat de presă: ISU Ialomița – INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ “BARBU CATARGIU” AL JUDEŢULUI IALOMIŢA

Fotografia este cu titlu informativ. Autospecială Mercedes Benz 814D